073 – 641 20 47

20 mrt 2017

Actie: inschrijven met korting voor workshop (werk)Geluk

Maandag 20 maart is het de nationale Dag van het Geluk. Daarom vinden we het leuk om jou een geluksmomentje te bezorgen met 10% korting op een leuke, speelse workshop rondom (werk)geluk *). 

Gelukkig kun je niet zijn. Je kunt alleen geluksmomenten beleven. Dat zeggen althans verschillende wijsheidstradities. Wij zijn het daar wel mee eens. En daaruit volgt als vanzelf de vraag: hoe vínd je dan die geluksmomenten? En meer specifiek: hoe vind je die geluksmomenten in je werk? Want daar zijn we een groot gedeelte van onze tijd toch mee bezig!

Bij BLNQ weten we dat je, als je dingen doet die dicht bij je natuurlijke aanleg liggen, geluksmomenten beleeft. Dàt doen waar je goed in bent, plezier hebben in wat je doet, hoe fijn is dat…?
Welbevinden heeft invloed op prestaties. Medewerkers die gebruik maken van hun talent halen meer rendement uit zichzelf. Leveren daardoor een substantiële bijdrage aan het succes van de organisatie. En dan is langer door (moeten) werken ook ineens geen punt meer!

Voor jou als werkgever of manager is het daarom belangrijk de talenten die de mensen hebben te matchen met werkzaamheden. Ervoor te zorgen dat veruit het merendeel van het dagelijkse werk van medewerkers bestaat uit werkzaamheden die aansluiten bij hun talenten.
“Ja, snap ik”, zul je denken, ”maar hoe doe je dat dan?”

Zicht op talent is de eerste stap. Misschien heb(ben) je (en je mensen) daar al beeld bij maar is het toch wel fijn als hier wat explicieter naar gekeken wordt. Als je antwoord krijgt op die vraag: ‘hoe dan?’

In deze workshop van een halve dag gaan jouw medewerkers hiermee aan de slag m.b.v. de TalentenMotivatieAnalyse. In een inspirerend, interactief en luchtig programma krijgen zij zicht op waar hun kracht en hun potentieel ligt.
Niet alleen leuk om te doen (dat alleen levert al een geluksmoment op!) maar ook heel zinvol. Want weten waar je goed in bent en dat benutten in je werk, maakt gelukkig!

Wil jij met je medewerkers aan de slag met werkgeluk? Meld je dan snel aan!

 

WORKSHOPINFORMATIE:

  • Exacte datum in overleg.
  • Maximaal aantal deelnemers: 10
  • We gaan aan de slag van 09.30 – 13.00 uur. Vanaf 09.00 uur ben je welkom voor een kop koffie. 
  • Kosten (let op, speciale prijs tot 20 maart): € 695,- *)
  • Locatie: Villa De Wetering, Berlicumseweg 10, 5248 NT Rosmalen

*) Deze workshop wordt nu in het kader van de nationale Dag van het Geluk aangeboden met een korting van 10% op de normale prijs. Is dat even geluk hebben? :-)  Meld je dan wel aan vóór 20 maart a.s!

DirectAanmelden

Plaats een reactie