Talenten
Gepassioneerd, Doortastend, Veerkrachtig.
Blinkt uit in
Het creëren van bewustwording van fysieke en mentale vitaliteit.
Ervaring
Sinds 2006 ervaring in de zakelijke dienstverlening als HR consultant, Talent developer en Vitaliteitsdeskundige.

We leven in een drukke en snelle wereld waarin onze vitaliteit continu onder druk staat en uitgedaagd wordt. Bij mij zeer herkenbaar. Herken je dit ook, voel je deze druk en hoe ga je hiermee om?

Voor mij is het belangrijk om de dingen te blijven doen die er echt toe doen en die mij energie geven. Vitaal op je best zijn! Je talenten ten volste benutten! In iedere fase van ons leven speelt een vitale leefstijl een belangrijke rol,  om goed voor jezelf te blijven zorgen. 

Werkelijk verschil maken voor mensen in organisaties. Met veel passie en enthousiasme streef ik dit na. Ik ontwikkel en implementeer vitaal talent programma’s en workshops op maat, passend bij de behoefte, de cultuur en de omgeving waar mensen werken.

Hoe haal ik meer uit mijn dag? Hoe kan ik inspelen op de behoefte van mijn medewerkers om ze te winnen, te binden en te ontwikkelen? Wat kan ik (nog) wel i.p.v. niet? In welke werkomgeving wordt mijn talent ten volste benut? Dit zijn enkele actuele vragen die spelen.

In begeleidingstrajecten met individuen en teams stel ik vragen die de kern raken. Soms voelt dat onwennig maar alleen op deze manier kan ik echte verbinding maken. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de basisbehoeftes op emotioneel, mentaal en fysiek vlak. Het creëren van bewustwording en het in beweging brengen van mensen begint hier. Bouwen aan een nieuw perspectief, passend bij wie je wilt zijn en wat je wilt uitdragen in jouw organisatie, wordt hier realiteit!

Terug naar Onze mensen