Talenten
Oorspronkelijk, Energiek, Aandachtig.
Blinkt uit in
Bij de hand nemen zonder het over te nemen.
Ervaring
Sinds 1998 werkzaam als assessor en adviseur in de zakelijke dienstverlening.

Met veel voldoening adviseer en begeleid ik al 20 jaar mensen in organisaties. Van kinds af aan wilde ik de wereld al mooier, leuker en beter maken. Het doorgronden, begrijpen en verder brengen van de ander is dan ook altijd mijn drijfveer geweest. 

Voor mijzelf is het altijd belangrijk én fijn geweest te blijven leren en uit mijn comfortzone te stappen. Daartoe daag ik anderen ook graag uit. Natuurlijk besef ik dat er in verandering drempels te overwinnen zijn. Ik weet echter ook dat het daarna beter en leuker wordt. Vanuit ervaring en overtuiging nodig ik je uit om echt in de spiegel te kijken, te onderzoeken of je invulling van werk en leven nog kloppen en actie te ondernemen. Vaak blijkt er meer mogelijk dan gedacht. 

Samen onderzoeken we HOE het bereiken van je wensen WEL kan. Met warmte en betrokkenheid ben ik respectvol confronterend. Ik ga vooral praktisch en intuïtief te werk. Wil doen wat er nodig is voor echt resultaat met hoofd en hart. Zo vind en raak ik de kern van de ander en breng ik mensen in beweging. Het groeiproces met de ander aangaan, is elke keer weer een groot en inspirerend voorrecht. 

Terug naar Onze mensen