Talenten
Vindingrijk, Prikkelend, Trefzeker.
Blinkt uit in
Verhelderen en toepasbaar maken.
Ervaring
Veel! Als coach en adviseur en als manager in de zakelijke dienstverlening.

Waarom ik met BLNQ begonnen ben? Ik heb, zoals een vriendin van me het pas mooi omschreef, stichtingsdrang. Dat maakt me blij. De drang om iets neer te zetten gecombineerd met mijn passie voor mensen en hun ontwikkeling. Uitdragen waar de ander wat aan heeft: wat van échte toegevoegde waarde is in zijn of haar persoonlijke en werkleven. Dat is waarom ben ik ben begonnen met BLNQ!

Ik geloof dat er altijd meer in mensen zit. Meer dan wat er zichtbaar is, meer dan wat ze doen en meer dan wat ze zelf geloven. Ieder mens heeft talent; de uitdaging is om dit talent te herkennen en in te zetten. In plaats van het verbeteren van de minder sterke kanten van mensen, het tot bloei brengen van talenten. Met positievere ervaringen en meer werkplezier tot gevolg. En als logisch gevolg daar weer van: succes! Mensen gaan bijzondere dingen doen als ze worden aangesproken op dat waar ze goed in zijn. Ik daag organisaties en mensen uit én geef het vertrouwen om de eigen grenzen te ontdekken en te verleggen; om ambities waar te maken.

Ik hoor van anderen wel eens dat het met mij niet altijd makkelijk is. Ben niet snel tevreden, ga voor het best haalbare resultaat, ben geen pleaser. Maar gelukkig hoor ik ook dat het me lukt om beweging te creëren: de status quo te doorbreken. En dat is precies waar ik het voor doe. Want buiten de comfort zone vindt de groei plaats!

Terug naar Onze mensen