073 – 641 20 47

Talentontwikkeling

GERICHT ONTWIKKELEN VAN POTENTIEEL
Human capital is de basis van een organisatie. Door bewust en gericht te zoeken naar talenten, deze talenten te ontwikkelen en de taken van medewerkers aan te passen aan hun talenten, kan een bedrijf vele malen effectiever, efficiënter en wendbaar zijn.
Dit is de kern van talentontwikkeling: het zoeken naar potentieel en dit gericht ontwikkelen.

Onze overtuiging is dat ieder mens ‘overwaarde’ heeft; dat er altijd meer in mensen zit. Meer dan wat er zichtbaar is, meer dan wat ze doen en meer dan wat ze zelf geloven.
Wij zijn ervan overtuigd dat je als organisatie meer bereikt als je je medewerkers op hun talenten inzet. Op dat wat ze (al) goed kunnen of waar ze in aanleg goed in kunnen worden in plaats van wat ze nog allemaal te leren hebben.
Als je er als organisatie samen met je mensen in slaagt om deze overwaarde goed te spotten en te benutten, bouwen jullie samen aan een succesvolle organisatie die er in de samenleving gezien wordt en er toe doet.

TALENTONTWIKKELPROGRAMMA’S
In onze talentontwikkelprogramma’s gaan we daadwerkelijk aan de slag met optimalere talentbenutting, met eruit halen wat erin zit. Dat doen we door coaching, employabilitytrajecten en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. We gaan daarbij uit van de krachten van de mensen. Om die te meten en te weten zetten we o.a. de TMA-Methode en Insights Discovery in.

 

Ik wil graag meer informatie!