073 – 641 20 47

Talentmanagement

ANDERE KIJK OP MENS EN ONTWIKKELING
Talent Management is in je organisatie doen wat nodig is om mensen in hun kracht te zetten. Dat gaat over strategie, leiderschap en cultuur. De context waarin iemand groeit. Zodat je organisatie succesvol wordt en blijft. Dit (soms complexe) samenspel van factoren vraagt om een andere kijk op de mens en zijn ontwikkeling. Om het opzetten van een andere bril. Om vaststaande kaders los te laten en te kijken naar wat er nodig is om jouw medewerker én je organisatie te laten BLNQ-en.

EEN INTEGRALE BENADERINGBLNQ model zonder layout
Een integrale benadering is nodig. Dat wordt duidelijk in ons TM-model®. Het is de optelsom van activiteiten gericht op het optimaal benutten van alles wat de medewerker in huis heeft. We vertrekken vanuit het individu en zien competenties als schakel tussen zijn of haar doelen en die van de organisatie. Een match tussen beide doelen leidt tot een win-win situatie met wederzijds commitment. In de buitenste cirkel staat de context waarin de medewerker zich maximaal kan ontwikkelen.

MAATWERK
Met het TM-model als basis krijgen we voor elke organisatie scherp wat de voor hen relevante invulling van Talent-management is, doorvertaald naar een concreet plan van aanpak. Hierin kan BLNQ de projectleider en uitvoerder zijn, maar ook de sparringsexpert.

 

 

Ik wil graag meer informatie!