073 – 641 20 47

16 mrt 2017

Focus op Formatie – in het onderwijs

De formatie van volgend jaar komt eraan! Je bent je volop aan het bezinnen op het nieuwe schooljaar. We weten ook dat tijd kostbaar is en daarom houden we deze post kort. Omdat we begrijpen hoe het werkt.

DUURZAAM LEREN EN TALENTGERICHT WERKEN
In de aanloop naar het nieuwe jaar komen allerlei vraagstukken rondom je personeel en de formatie aan de orde. Vacatures, formatie, lessentabellen, veel overleggen… ‘Wie kunnen we waar inzetten?’ ‘Welke talenten heeft iemand?’ ‘Waar sluiten niet alleen expertise, maar ook drijfveren van mensen op elkaar aan, zodat teams zichzelf kunnen versterken?’…
Duurzaam leren en talentgericht werken is voor het komende jaar essentieel. En het is een belangrijk strategisch thema. Vanuit onze expertise op die verzorgen wij (BLNQ) in dat licht al vele jaren de metingen en begeleiding van individuen in onderwijsland. Veelal doen we de grotere programma’s samen met onze samenwerkingspartner Impact.

WAAR LIGT JOUW BEHOEFTE?
Hoe, en vooral waarmee, doen wij dat dan? Met andere woorden: wat kunnen we dan concreet voor jou betekenen?
De instrumenten die we inzetten, zijn:
– Assessments voor ontwikkeling of selectie
– Coaching van MT of van directie
– Sparring over strategisch HRM en HPD (Human Potential Development) en over synergie in je team

We leggen graag uit wat we met deze tools kunnen bereiken. Of dat er iets anders nodig is. Want het meest belangrijk is de vraag (altijd): waar ligt jóuw behoefte? Welkom voor ‘een kop koffie met info’ of bel 073.641.20.47.

cijferfeitjes

Plaats een reactie