Vitaliteit

Mensen zullen steeds langer doorwerken. Tegelijkertijd wordt door de continu veranderende omgeving hoge eisen aan mensen gesteld. Bedrijven en organisaties die werk maken van de vitaliteit, betrokkenheid en ontwikkeling van hun mensen plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier en betere prestaties. Van levensbelang voor de continuïteit en groei van je organisatie.

Vitaliteit zorgt voor gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Daar heb je als medewerker een rol in maar ook als organisatie. Als je als organisatie inzet op betrokkenheid en bevlogenheid, zet je in op vitaliteit. Persoonlijke ontwikkeling gericht op talent, zorgt voor gemotiveerde medewerkers die van toegevoegde waarde zijn. Ook gaat het erom dat jouw mensen zich kunnen identificeren met de doelen en waarden van de organisatie, dat ze vrijheid krijgen om werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren en dat er geluisterd wordt naar hun ideeën.
Zo laat je mensen vitaal blinken!

Werkorganisatie CGM

In de praktijk

Inzetten op vitaliteit om te komen tot gemotiveerde medewerkers. Alle medewerkers hebben deelgenomen aan de workshop ‘Haal meer uit je dag’. Want bevlogen en betrokken medewerkers zetten zich in om het beste uit zichzelf en uit hun werk te halen met als gevolg: meer werkplezier en betere prestaties. Zo komt vitaliteit echt uit de verf. Meer weten? Klik  hier!

Erwin Christiaans, Financieel consulent

‘Als werknemer is je werkomgeving een plek waar je veel uren per week bent. Belangrijk is daarom dat je jezelf prettig voelt in deze omgeving. Betrokkenheid bij je werk en je organisatie helpt om alles uit jezelf te halen en jezelf te ontplooien. De handvatten van BLNQ zorgen ervoor dat je dit op een verantwoorde manier doet. Dit draagt bij aan vitale fitheid en duurzame inzetbaarheid van jezelf!‘

Meer weten? Bel met

BLNQ

06.55.55.00.46