073 – 641 20 47

19 nov 2015

EVENT: BLNQ Membershipsessie

/
Geplaatst door
/
Reacties0
/

Ook wij blijven ons ontwikkelen. Zo treden wij op het gebied van Talent Management steeds vaker op als strategische sparringpartner en bieden we grotere programma’s aan. Daarnaast willen we een platform zijn voor mensen die bij ons een assessment of ontwikkeltraject hebben doorlopen om hen blijvend te kunnen inspireren. Dat willen we vormgeven met het BLNQ Membership. Een soort abonnement of lidmaatschap voor kennisdeling; bijeenkomsten, lezingen, ontbijtsessies, etcetera.  Daaraan zijn we nu invulling aan het geven, zodat we in dit voorjaar van 2016 volledig kunnen uitrollen.

SPARRINGSESSIE OVER HET BLNQ-MEMBERSHIP

Met een kleine groep van deze (oud)BLNQ-gebruikers gaan wij op 19 november a.s. over het Membership sparren. De input die wij krijgen van onze BLNQ-gebruikers zijn immers voor ons ook helpend en inspirerend, en dit zetten wij graag in om onze dienstverlening te verfijnen. Zo kunnen we elkaar versterken!

De kernvraag waarmee de (oud)BLNQ-gebruikers aan de slag gaan: “Met welke vormen van nazorg of acties zou jij als klant het meest geholpen zijn. Hoe kunnen wij als bureau daarmee echt het verschil maken?”

In een creatieve brainstormsessie onderzoeken wij de output van deze kernvraag. We houden je op de hoogte!

 

Plaats een reactie