073 – 641 20 47

Samenwerking

DE ALLERBELANGRIJKSTE SAMENWERKINGSPARTNER… BEN JIJ!|
Wij gaan graag strategische partnerships aan met bedrijven die talent centraal stellen. Wij geloven in duurzame commitment, binding, samen werken en samen groeien. Hoe meer je samen optrekt, hoe beter je elkaar kent en dus hoe groter de toegevoegde waarde van die samenwerking is.

SAMENWERKING MET VAKCOLLEGA’S
Om ons werk goed te blijven doen, zijn wij altijd op zoek naar hoe het beter kan. Daarom staat onze deur open. Zodat wij naar buiten kunnen, en de buitenwereld bij ons naar binnen kan. Het gebeurt in de echte wereld, niet achter een bureau.
Wij laten wij ons inspireren door verschillende partners die ieder vanuit hun eigen specialisme hun bijdrage leveren. Zo halen we werkelijk meer uit talent waardoor mens en organisatie in hun kracht komen en blijven. We hebben diverse samenwerkings-partners op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, onboarding-advies, organisatieprocessen en –structuur en een flexibele schil van coaches, assessoren en trainingsacteurs.

IMPACT – GIDS IN VERANDERING
Onze naaste samenwerkingspartner (letterlijk, omdat we in hetzelfde pand zijn gevestigd) op het gebied van organisatieverandering is Impact. Hier behalen wij met elkaar meerwaarde als het gaat om de context waarin talenten zich kunnen ontwikkelen: zijn de (organisatorische) voorwaarden aanwezig om individuele mensen te laten BLNQ-en? Zo versterken we elkaar tot een one-stop-shop voor zachte én harde organisatievragen.