BLNQ en JIJ

Je bent of was verbonden met BLNQ. Wellicht zijn we met elkaar in gesprek geweest over talentontwikkeling, hebben we samen een traject doorlopen, een ontwikkelassessment of coaching,  of zijn we dat nu aan het doen.  Op één of andere manier was of is er een verbinding ontstaan waarin op het gebied van persoonlijke ontwikkeling iets in gang is gezet wat niet meer stopt. En wat zou het mooi zijn als we die energie kunnen delen met al die anderen die dat ook hebben ervaren.

BLNQ en JIJ is een platform waarin we die energie bij elkaar brengen; een netwerk van al die mensen die op wat voor manier dan ook aan BLNQ verbonden zijn. Die graag op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen op het gebied van talent. Het biedt daarnaast de gelegenheid om met elkaar in contact te komen, met mensen uit andere organisaties met misschien wel dezelfde vraagstukken als jij. Want delen is vermenigvuldigen, toch? En we doen dat via onze eigen app BLNQ en JIJ, gratis te downloaden en makkelijk in gebruik.

Hoe werkt het?

Via de app- of playstore kun je de app BLNQ en JIJ  downloaden op je smartphone. Daarnaast kun je BLNQ en JIJ gebruiken via de web-interface https://www.blnq.nl.
Wil je graag meedoen in het netwerk van BLNQ en JIJ , stuur dan een mail naar office@blnq.nl met het verzoek om een inlogcode. Je ontvangt dan meteen een korte handleiding over hoe je de app kunt gebruiken.

Binnenkort operationeel