073 – 641 20 47

Assessments

TOEGEVOEGDE WAARDE
Bij BLNQ doen we verschillende vormen van selectie- en ontwikkelassessments van operationeel tot strategisch (management)niveau. Dat doen wij voor zowel individuen als groepen en/of afdelingen; de zogenoemde vloot- of talentschouw.

Wij zijn ervan overtuigd dat het in de toekomst steeds meer gaat over WIE je BENT en minder over WAT je WEET. Met kennis alleen ben je niet meer onderscheidend. Bovendien vraagt onze snel veranderende maatschappij steeds meer wendbaarheid. Wij noemen dat veranderkracht.

Toegevoegde waarde lever je vooral in samenwerking en verbinding met anderen. Samenwerken en leren van en met elkaar. Zelfinzicht (de eigen sterktes en zwaktes kennen en deze durven te benoemen), lerend vermogen, authenticiteit en interpersoonlijke vaardigheden om anderen te inspireren zijn nu en straks cruciaal. Een combinatie ‘kunnen-willen-doen’ en ‘zijn’.

GEEN ‘TESTFABRIEK’
BLNQ is geen ‘testfabriek’ en we doen meer dan alleen een momentopname maken. Wij besteden aandacht aan de mens achter de competenties en het gedrag, zodat ‘het landt’. We meten, zien, weten en gaan in gesprek. De kandidaat krijgt een aantal tips mee die hij ‘morgen al kan gebruiken’. Hands-on. Zonder poeha. En in gewone mensentaal.

 

Interessant!
Naar contactpagina